Trading

Voor verschillende merken en producten zorgen wij voor de opstuwing van handel in Nederland. Dat gaat altijd in nauwe samenwerkingsverbanden. Wil jij ook een marktaandeel verder uitbouwen of helemaal opzetten in Nederland? Dan kijken wij graag of dat in ons pakket past.

Met ruim 25 jaar ervaring in het opzetten, uitbouwen en verbeteren van commerciële organisaties in binnen- en buitenland, hebben wij een eigen aanpak ontwikkeld die praktisch toepasbaar is in MKB. Wanneer er een product of dienst in de markt gezet moet worden, kunnen wij dat op ons nemen als opdracht, maar wanneer het past ook een handelssamenwerking sluiten.

Dat beoordelen wij aan de hand van een aantal criteria zoals de specificaties van het product, de marktsituatie, de mate waarin het soort markt past binnen onze ervaring en de klik die wij ervaren met de organisatie. Dat laatste klinkt wellicht wat vaag, maar wij kunnen een goede markt creëren wanneer de waarden van het bedrijf en product aansluiten op onze principes van resultaat, respect, ruimte en plezier.

Hoe ziet dat er uit?

Voor sommige producten zijn wij exclusief vertegenwoordiger in Nederland, waarbij wij de ondersteuning en backoffice van de onderneming begeleiden. Zo passen we het in de lopende bedrijfsprocessen van het bedrijf in en werken wij als collega-ondernemers.

Ook zijn aandelen bespreekbaar, het gaat om een passende vorm voor optimaal resultaat.